סלט יווני שעורה
סלט יווני שעורה הוא צמחוני תוספת. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, גבינת פטה, עגבניות שרי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. נסו סלט עוף ושעורה יווני, תרנגולות קורניש קלות וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי וסלט יווני, ו אבוקדו יווני וסלט עוף בגריל עם רוטב יווני (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את השעורה, 3 כוסות מים ומלח קורט בסיר בגודל בינוני. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהשעורה רכה, כ-45 דקות.
מסננים במסננת ומניחים להתקרר.
שלב בקערה את העגבניות, הפטה, הזיתים, הנענע, הפלפל והצלצלי שאלוט.
מקציפים יחד את חומץ היין האדום ושמן הזית בקערה קטנה ונפרדת. מתבלים במלח ופלפל. הלבישו את הסלט וזרקו. מכסים בניילון ומכניסים למקרר עד להגשה.