סלט יוליוס קיסר
סלט יוליוס קיסר דורש בסביבה 3 שעות ו -30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. אם יש לכם ג'בטה, מלח ופלפל, חלב חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה מאוכלרשת יש 33 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 42%. הציון הזה די טוב. נסו סלט קיסר עוף עם קרוטוני שום {ורוטב קיסר קל}, סלט קיסר בגריל עם רוטב סלט קיסר קל, ו סלט פסטה קיסר עוף עם רוטב קיסר קל עבור מתכונים דומים.
הוראות
מכניסים את המיונז, החמאה, השמנת החמוצה, הפרמזן, הבלסמי, ווסטרשייר, האנשובי, השום ומעט מלח ופלפל לבלנדר או למעבד מזון ודופקים את המעבד או מערבבים במהירות נמוכה למשך מספר שניות. התאם את העקביות במידת הצורך עם מעט חלב חמאה נוסף. מקררים את הרוטב לכמה שעות (זה פשוט משתפר!) לפני השימוש בו על הסלט.
לקרוטונים: חממו את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.
זורקים את קוביות הלחם על תבנית עם נייר אפייה וזורקים אותם לשמן הזית ומעט מלח ופלפל.
מפזרים על מחצית הפרמזן, זורקים, מפזרים עוד וזורקים שוב.
אופים, זורקים שוב באמצע הדרך, עד שהם פריכים וזהובים, 12 עד 15 דקות. מניחים בצד להתקרר.
לסלט: זורקים את העלה הירוק וחסה הרומנית לקערה.
הוסף קצת רוטב, ותן לו זריקה ראשונית טובה, רק כדי שתוכל להעריך כמה יותר רוטב אתה צריך.
מוסיפים עוד רוטב לפי הטעם.
מוסיפים את קרוטונים מקורר. זורקים בעדינות ומגישים.