סלט ים תיכוני עם עוף בגריל
סלט ים תיכוני עם עוף בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 610 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם זיתים של קלמטן, שמן זית, שעועית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלט עוף ים תיכוני בגריל, סלט עוף בגריל ים תיכוני, ו סלט עוף ים תיכוני עשב לימון בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את הגריל מעל חום בינוני גבוה.
הסר את העור משד העוף. חותכים את חזה העוף מהעצם וחותכים כל חתיכה לרוחב כדי לקבל 4 חתיכות גדולות ודקות.
כאשר הגריל חם, לצחצח את הסורגים עם שמן בישול כדי למנוע את דבק העוף.
מפזרים את חתיכות העוף עם מלח ופלפל וגריל במשך 4 דקות לכל צד.
תן לנוח כמה דקות, ולאחר מכן פרוסות לרצועות, אם תרצה.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את שמן הזית, תיבול איטלקי, סוכר, מיץ לימון, חצי גרידת העונה עם קמצוץ של מלח ופלפל. (שמור את החצי הנותר של גרידת לימון למתכון אחר.) להזמין 2 כפות של ההלבשה לטפטף מעל החלק העליון של הסלט.
מוסיפים את השעועית הירוקה, זיתים, גבינה, בצל וחסה לרוטב הנותר, וזורקים את המעיל באופן שווה. מחלקים את הסלט באופן שווה בין 4 צלחות או 1 מגש גדול העליון עם עוף פרוס.