אם יש לכם פלפל, שיני שום, שקדים blanched, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מצוין. מתכונים דומים: Harissa veg, גבינת עיזים וסלט קוסקוס, סלט קוסקוס ירקות צלוי, ו סלט קוסקוס חציל קלוי.
הוראות
1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
חותכים פלפלים ודלועים לחתיכות בגודל ביס (להשאיר את העור על הסקווש). עצה כל הירקות לתוך מגש אפייה, להוסיף שום, 2 כפות שמן ותבלינים, ולאחר מכן לערבב צלוי במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
סכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
מוסיפים בצל, כמון, אריסה ושקדים. צלוי לעוד 20 דקות, ואז מגניב.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
Harissa
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
לשים קוסקוס לתוך קערה גדולה, לשפוך מעל המניה, לכסות, ואז להפריש במשך 10 דקות. להתפתל עם מזלג.
סלט יכול להיות משויך עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.