סלט ירקות חורף חם עם ריקוטה ועשבי תיבול
סלט ירקות חורף חם עם ריקוטן ועשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 625 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 81 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, גזר, פיסטוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט ירקות חורף חם, חורף חם-סלט ירקות, ו סלט תפוחי אדמה חם עם עשבי תיבול טריים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' או סיר על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל וקורט של מלח ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, כמון, כוסברה ורוזמרין, ערבוב לשלב, ולאחר מכן להוסיף את בריסל, גזר לבן וגזר. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד הירקות יש השחמה מעט, על 2 דקות יותר.
מוסיפים את המניה ומערבבים, ומאפשרים לירקות להתרכך, 3 עד 4 דקות יותר. מערבבים את כרוב בקבוצות, עד נבול ולאפשר לבשל עד שכל הירקות סיימו לבשל. מערבבים את הפיסטוקים והחומץ, תיבול לפי הטעם עם יותר מלח ופלפל. מחלקים את הירקות בארבע קערות ומעלה עם כף גדולה של ריקוטה, קמצוץ של מלח ופלפל ומגישים.