קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות94
סוגי מאכליםסלט
אירועיםחורף
מגזין

סלט ירקות חורף חם עם ריקוטה ועשבי תיבול

סלט ירקות חורף חם עם ריקוטה ועשבי תיבול
סלט ירקות חורף חם עם ריקוטן ועשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 625 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 81 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. גשו לסופר וקנו גבינת ריקוטה, גזר, פיסטוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט ירקות חורף חם, חורף חם-סלט ירקות, ו סלט תפוחי אדמה חם עם עשבי תיבול טריים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת 12 אינץ ' או סיר על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הבצל וקורט של מלח ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, כמון, כוסברה ורוזמרין, ערבוב לשלב, ולאחר מכן להוסיף את בריסל, גזר לבן וגזר. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד הירקות יש השחמה מעט, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
4
מוסיפים את המניה ומערבבים, ומאפשרים לירקות להתרכך, 3 עד 4 דקות יותר. מערבבים את כרוב בקבוצות, עד נבול ולאפשר לבשל עד שכל הירקות סיימו לבשל. מערבבים את הפיסטוקים והחומץ, תיבול לפי הטעם עם יותר מלח ופלפל. מחלקים את הירקות בארבע קערות ומעלה עם כף גדולה של ריקוטה, קמצוץ של מלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o