קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

סלט ירקות קלוי באש

סלט ירקות קלוי באש
סלט ירקות קלוי אש נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 272 קלוריות. אם יש לכם פלפלים, עגבניות, עלי נענע קלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו מרק ירקות עגבניות צלוי באש, מרק ירקות עגבניות צלוי באש, ו Cioppino בגריל עם עגבניות צלויות אש מחית ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בנה אש עץ * ב גריל מחנה או טבעת אש, באמצעות כ 4 יומני וחומר הצתה; תן לשרוף בינוני (אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק 5 עד 7 שניות), על 1 שעה. התאם אש כך שיש שטח עבה של גחלים ויומנים קטנים יותר באמצע וגדול יותר בולי עץ לצדדים.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
לרסק שום, לשים בקערה קטנה עם חומץ, ולהניח בצד. בקערה גדולה, לזרוק קישואים, תירס, ועגבניות עם 2 כפות. שמן, 1/2 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים בצל בגחלים בין כמה בולי עץ קטנים יותר לבשל, הופך כל 10 דקות בערך, עד שחור לחלוטין רך כאשר סחוט עם מלקחיים, 25 עד 40 דקות. בינתיים, להגדיר פלפלים על גחלים ומבשלים, פונה כל כמה דקות, עד חרוך לחלוטין, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
להעביר ירקות ללוח ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
5
הגדר באח בישול במקום, אם משתמשים באחד נייד. קישואים גריל, תירס ועגבניות (בקבוצות, במידת הצורך), מפנה מדי פעם, עד סימני גריל מופיעים, 5 עד 35 דקות, תלוי במרחק אש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
משוך את outsides מושחר מבצל ופלפלים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
חותכים גרעיני תירס מקלח לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
חותכים ירקות שנותרו לפרוסות או רצועות, זורק זרעים; להוסיף קערה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מערבבים 6 כפות שנותרו. שמן לתוך חומץ עם נשאר 1/4 כפית. כל מלח ופלפל. לזרוק בעדינות עם ירקות, להוסיף מנטה, ועוד מלח ופלפל אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
דַק-דַק-
10
* או לבשל את כל הירקות מעל (אבל לא ב) בינוני (350 עד 45
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
11
אש פחם, הוספת 8 בריחים כל 30 דקות.