סלט ירקות שורש חורף
סלט ירקות שורש חורף נטול גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 473 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן למנה. 175 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך חומץ יין, גזר, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ירקות ומרק חורף ירקות שורש, מרק ירקות שורש קלוי חורף, ו סלט ירקות סקווש שורש.
הוראות
שים את החרדל, מלח, סוכר, חומץ ופטרוזיליה בבלנדר ותהליך עד בשילוב, כ -30 שניות. לגרד את הצדדים של הבלנדר, לכסות ולעבד בהגדרה האיטית ביותר שלה.
טפטוף בשמן הזית לאט. כאשר הוא כל ב, להעביר את הבלנדר להגדרה הגבוהה ביותר שלו מחית במשך כ 90 שניות.
לגרוס את ירקות השורש: לקלף את כל הירקות למעט צנוניות, אם אתה משתמש בשחור. רסיסי השחור בסלט נראים מגניבים, אז אני משאיר אותם בפנים.
באמצעות מקלף ירקות או פומפיה גסה, חותכים את הירקות לקערה. נסה לשמור על הגזרים בערך באותו אורך אם אתה יכול.
לזרוק ירקות גרוסים עם ויניגרט: כדי לסיים, לזרוק חלק מהויניגרט עם ירקות מגורר ולתת לעמוד במקרר לפחות 20 דקות לפני ההגשה.