סלט כבוש גזר ודייקון
סלט כבוש גזר ודייקון עשויים להיות התוספת שחיפשתם. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 1 . מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 74 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, חומץ אורז, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו מתכון וייטנאמי חמוץ גזר דייקון, מבשלים את הספר: דייקון כבוש, גזר ומלפפון, ו מחווני קציצת עוף אסיאתיים עם גזר כבוש דייקון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את קצה כל גזר באלכסון ארוך. השתמש בנרינר או פורס ירקות אחר או פומפיה גסה כדי לחתוך את הגזרים לרצועות, או להשתמש בסכין כדי לחתוך לגפרורים. אתה צריך בערך 2 כוסות.
מניחים את הגזר במסננת גדולה ומניחים בצד.
השתמש באותה שיטה כדי להפוך רצועות דייקון. אתה צריך בערך 2 כוסות.
מוסיפים את הגזר במסננת ומערבבים היטב עם הידיים.
מפזרים על המלח וזורקים לערבב.
מניחים מעל קערה או בכיור ולתת לעמוד במשך 20 עד 30 דקות.
בינתיים, בסיר שאינו מגיב, לשלב את המים, חומץ, וסוכר ולהביא לרתיחה.
הסר מהחום; מגניב לטמפרטורת החדר. (לא לבשל את הירקות, לרחוץ אותם.)
יש לשטוף את הירקות בקצרה עם מים קרים, ולאחר מכן לסחוט יבש ולהעביר לקערה בינונית.
יוצקים את תערובת החומץ ומערבבים בעדינות עם כף עץ כדי להבטיח את כל הירקות רטובים היטב.
בואו לעמוד 1 שעה לפני ההגשה.
כדי לשרת, להרים את הסלט מתוך אמבט חומץ (ראה הערה) ותל אטרקטיבי על צלחת.