סלט כרוב אדום עם תפוח ירוק, שימורי אוכמניות, ואגוזי מלך קלויים
אם יש לך חצאי אגוז, חומץ יין, תפוח סבתא סמית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו פילו עטוף ברי עם שימורי תאנה ואגוזי מלך קלויים, סלט ירוק עם תפוחים ואגוזי מלך קלויים, ו סלט שעועית ירוקה חמה עם אגוזי מלך קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחית 1 כף שימורים, חרדל, וinegar בבלנדר. עם מכונת ריצה, בהדרגה להוסיף שמן. רוטב העונה לטעםעם עם מלח ופלפל.
שמור 1/4 של תפוח מגורד וכמה חצאים הולנדים לקישוט. לזרוק כרוב, הנותרים 2 כפות שמורות, תפוח, אגוזי מלך בקערה גדולה. לזרוק בלי מספיק רוטב למעיל. מתבלים בטוב טעם עם מלח ופלפל.
מקשטים עם מילואיםחצאי תפוח ואגוז אגוז ומגישים.