סלט כרוב אדום קלוי נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שאלוט, סירופ מייפל, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. הציון הזה נהדר. נסו סלט כרוב וכרובית קלוי, סלט כרוב קלוי בחורף, ו סלט כרוב עם סלמון קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס עם מתלה על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שמרו 6 כוסות מעלי הקייל הקטנים יותר (2 אינץ ' או קטנים יותר). פורסים דק את יתרת הקייל ומניחים בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים 1 כף מהשמן, 1 כף מהחומץ ו 1/4 כפית מלח. השתמש באצבעותיך כדי לעסות בעדינות את הקייל עד שהוא מתחיל לנבול מעט, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
כרוב
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מניחים את עלי הקייל השמורים על תבנית עם נייר אפייה וזורקים עם 1 כף מהשמן. מתבלים קלות מאוד במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כרוב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים עד שהקייל מתחיל להיות פריך והקצוות בחלק מהעלים פשוט מתחילים להשחים, 12 עד 15 דקות, ומעבירים בעדינות את הקייל באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בינתיים מבשלים את הבייקון במחבת מטגן גדולה על אש בינונית עד שהוא פריך ורוב השומן הועבר, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מעבירים נייר מגבת מרופדת. מכבים את האש ומסירים את כל כפות השומן מלבד 2 מהתבנית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל האדום ומבשלים בחום שנותר עד שהשום התרכך, כ -2 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה
9
מקציפים פנימה את יתרת החומץ ואת סירופ המייפל. לאט לאט לטאטא את השמן הנותר. מתבלים במלח.