קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות71
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט כרוב אדום קלוי

סלט כרוב אדום קלוי
סלט כרוב אדום קלוי נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו שאלוט, סירופ מייפל, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. הציון הזה נהדר. נסו סלט כרוב וכרובית קלוי, סלט כרוב קלוי בחורף, ו סלט כרוב עם סלמון קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס עם מתלה על המדף האמצעי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שמרו 6 כוסות מעלי הקייל הקטנים יותר (2 אינץ ' או קטנים יותר). פורסים דק את יתרת הקייל ומניחים בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
מוסיפים 1 כף מהשמן, 1 כף מהחומץ ו 1/4 כפית מלח. השתמש באצבעותיך כדי לעסות בעדינות את הקייל עד שהוא מתחיל לנבול מעט, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
כרובכרוב
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מניחים את עלי הקייל השמורים על תבנית עם נייר אפייה וזורקים עם 1 כף מהשמן. מתבלים קלות מאוד במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כרובכרוב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים עד שהקייל מתחיל להיות פריך והקצוות בחלק מהעלים פשוט מתחילים להשחים, 12 עד 15 דקות, ומעבירים בעדינות את הקייל באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בינתיים מבשלים את הבייקון במחבת מטגן גדולה על אש בינונית עד שהוא פריך ורוב השומן הועבר, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מעבירים נייר מגבת מרופדת. מכבים את האש ומסירים את כל כפות השומן מלבד 2 מהתבנית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את פתיתי השום והפלפל האדום ומבשלים בחום שנותר עד שהשום התרכך, כ -2 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
9
מקציפים פנימה את יתרת החומץ ואת סירופ המייפל. לאט לאט לטאטא את השמן הנותר. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מוציאים את הקייל מהתנור ומניחים לשבת לפחות 5 דקות כך שהוא ימשיך להיות פריך כשהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
להרכבה, זרקו בעדינות את הקייל הנבול, האפונה השחורה, השקדים, שאלוט ובייקון פריך עם הוויניגרט. למעלה עם הכרוב הפריך.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
( 23)( 23)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
כרובכרוב
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12
מגישים מיד.