קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

סלט כרוב ניצנים עם מתכון ויניגרט סופרסאטה

סלט כרוב ניצנים עם מתכון ויניגרט סופרסאטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרוב ניצנים סלט עם מתכון Vinaigrette Soppressata. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם סופרסטה, שמן זית, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להגיע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סלט כרוב ניצנים עם ויניגרט אשכוליות, סלט כרוב ניצנים עם ויניגרט בייקון חם, ו סלט כרוב ניצנים מגולח עם ויניגרט Dijon (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני, ואז מוסיפים את soppressata diced ומטגנים, משליכים מדי פעם עד רק crisped מעט שניתנו, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להעביר את soppressata וכל שמן שניתנו לתוך קערה קטנה, ואז לטאטא בשמן זית, שמפניה חומץ ומרווה בזמן שהוא עדיין חם. עבור הסלט: באמצעות סכין חדה קטנה (או להיות זהיר מאוד עם mandoline), דק מאוד לחתוך את כרוב ניצנים לגזרים. מכסים במגבת נייר לחה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
SoppressataSoppressata
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
מנדולינהמנדולינה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת בינונית על אש בינונית, ואז מטגנים את שאלוט, ערבוב מינימאלי, עד חום עמוק, על 20 דקות.לזרוק את כרוב הניצנים עם ההלבשה וחצי שאלוט, לחלק מנות ומגישים מקושטים עם שאר shallots.עוד כרוב ניצנים מתכונים על מזון הרפובליקה:כרוב ניצנים חשיש
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
כרוב ניצנים עם כבד עוף מטוגן
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
כבד עוףכבד עוף
5
כרוב ניצנים צלוי Pancetta
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים