קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

סלט כרוב ניצנים עם מתכון ויניגרט סופרסאטה

סלט כרוב ניצנים עם מתכון ויניגרט סופרסאטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרוב ניצנים סלט עם מתכון Vinaigrette Soppressata. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם סופרסטה, שמן זית, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להגיע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סלט כרוב ניצנים עם ויניגרט אשכוליות, סלט כרוב ניצנים עם ויניגרט בייקון חם, ו סלט כרוב ניצנים מגולח עם ויניגרט Dijon (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני, ואז מוסיפים את soppressata diced ומטגנים, משליכים מדי פעם עד רק crisped מעט שניתנו, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
להעביר את soppressata וכל שמן שניתנו לתוך קערה קטנה, ואז לטאטא בשמן זית, שמפניה חומץ ומרווה בזמן שהוא עדיין חם. עבור הסלט: באמצעות סכין חדה קטנה (או להיות זהיר מאוד עם mandoline), דק מאוד לחתוך את כרוב ניצנים לגזרים. מכסים במגבת נייר לחה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)(אונקיה אחת לפי משקל, בערך 4 עד 6 ענפים)
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
SoppressataSoppressata
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
מנדולינהמנדולינה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת בינונית על אש בינונית, ואז מטגנים את שאלוט, ערבוב מינימאלי, עד חום עמוק, על 20 דקות.לזרוק את כרוב הניצנים עם ההלבשה וחצי שאלוט, לחלק מנות ומגישים מקושטים עם שאר shallots.עוד כרוב ניצנים מתכונים על מזון הרפובליקה:כרוב ניצנים חשיש
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
כרוב ניצנים עם כבד עוף מטוגן
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
כבד עוףכבד עוף
5
כרוב ניצנים צלוי Pancetta
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה