סלט כרוב ניצנים עם מתכון ויניגרט סופרסאטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרוב ניצנים סלט עם מתכון Vinaigrette Soppressata. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם סופרסטה, שמן זית, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להגיע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סלט כרוב ניצנים עם ויניגרט אשכוליות, סלט כרוב ניצנים עם ויניגרט בייקון חם, ו סלט כרוב ניצנים מגולח עם ויניגרט Dijon (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת בינונית על חום בינוני, ואז מוסיפים את soppressata diced ומטגנים, משליכים מדי פעם עד רק crisped מעט שניתנו, על 10 דקות.
להעביר את soppressata וכל שמן שניתנו לתוך קערה קטנה, ואז לטאטא בשמן זית, שמפניה חומץ ומרווה בזמן שהוא עדיין חם. עבור הסלט: באמצעות סכין חדה קטנה (או להיות זהיר מאוד עם mandoline), דק מאוד לחתוך את כרוב ניצנים לגזרים. מכסים במגבת נייר לחה ומניחים בצד.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת בינונית על אש בינונית, ואז מטגנים את שאלוט, ערבוב מינימאלי, עד חום עמוק, על 20 דקות.לזרוק את כרוב הניצנים עם ההלבשה וחצי שאלוט, לחלק מנות ומגישים מקושטים עם שאר shallots.עוד כרוב ניצנים מתכונים על מזון הרפובליקה:כרוב ניצנים חשיש
כרוב ניצנים עם כבד עוף מטוגן
כרוב ניצנים צלוי Pancetta