סלט כרוב עם ברוקולי
סלט כרוב-ברוקולי עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 296 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מיץ לימון, ברוקולי סלט, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו סלט ברוקולי, סלט ברוקולי, ו סלט ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה.
מערבבים סלט ברוקולי, סקווש, ופלפל בל בקערה גדולה.
מוסיפים חצי מתערובת מיונז (כ 1/4 כוס), משליכים למעיל. מכסים ומקררים הן תערובת סלט ותערובת מיונז נותרת לפחות 2 שעות או עד 24 שעות.
מסננים תערובת סלט כרוב, רק לפני ההגשה, השלכת נוזל עודף; לחזור קערה.
הוסף חצי שמור של תערובת מיונז פקאן, משליך מעיל.