סלט כרוב עם עגבניות קלויות, בייקון ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט כרוב עם עגבניות קלויות, בייקון, ופטריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 175 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, שמן זית, de-ribbed וירוקים קולרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיצה פולנטה עם תרד, פטריות, בייקון ועגבניות, עגבניות צלויות ופטריות עם לחם צלוי, ו ביצים עלומות עם עגבניות קלויות, פטריות, בשר חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עגבניות בתבנית אפיית זכוכית בינונית מצופה קלות עם ספריי בישול.
טפטוף עם 2 כפיות שמן קמצוץ כל מלח ופלפל.
אופים ב 400 במשך 15 דקות, עד עגבניות חמות ועורות מקומטים. מכסים בנייר כסף; להפריש.
מניחים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות ומפזרים קמצוץ כל מלח ופלפל. לטגן רק עד פטריות רכות וחומות זהובות, על 5 עד 8 דקות.
מוסיפים 2 כפיות שמן לאותו מחבת על אש בינונית גבוהה, יחד עם חצי שום וחצי בייקון; לטגן 30 שניות.
מוסיפים חצי כרוב ירוק, ומטגנים רק עד שהירוקים נבלים; מעבירים לקערת מתכת גדולה. חזור עם הנותרים 2 כפיות שמן, שום, בייקון, ו לטגן בקצרה לפני הוספת ירקות הנותרים. מוקפץ רק עד שהירוקים נבולים; מוסיפים לקערה.
מוסיפים עגבניות ופטריות לקערה עם ירקות.
יוצקים חומץ למחבת (להיזהר אדים); מבשלים 30 שניות.
טפטוף על סלט, וקל לזרוק יחד עם מלח ופלפל לפי הטעם.