סלט כרוב עם תפוח ורוטב יוגורט
סלט כרוב עם תפוח ורוטב יוגורט עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם יוגורט יווני דל שומן, גזר, כרובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: סלט כרוב עם תפוח ורוטב יוגורט, סלט כרוב עם תפוח ורוטב דבש.., ו כרוב-תפוח סלט כרוב עם רוטב זרעי פרג.
הוראות
שלב כרובים אדומים וירוקים, broccolislaw, גזר, בצל ירוק בקערה גדולה.לזרוק לערבב היטב.
יוגורט Whisk, מיונז,חומץ, מיץ לימון, ושום בחלק bowluntil בינוני. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: תערובת סלט ועיבוד יכול להיעשות 8 שעות קדימה.מכסים בנפרד ומקררים.
לא יותר מ 20 דקות לפני ההגשה, לחתוך את הליבה של תפוח לחתוך חתיכות intomatchstick תפוח.
הוסף תפוח לslawmixture ולזרוק לשלב באופן שווה.
להוסיף רוטב (הוספת קודם לכן יגרורסלט רטוב) ולזרוק פרווה שווה.