קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

סלט כרוב פריך

סלט כרוב פריך
אם יש לכם שמן צמחי, שיני שום, כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכונים דומים: סלט כרוב פריך, סלט כרוב פריך, ו סלט כרוב נאפה פריך.

הוראות

1
בקערה גדולה, מועכים את האנשובי ושום למשחה. מחית בחומץ יין לבן, ואז לאט להתמזג בשמן צמחי. מקפלים את הכרוב הירוק והאדום ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר קלות.