קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

סלט כרוב פריך

סלט כרוב פריך
אם יש לכם שמן צמחי, שיני שום, כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכונים דומים: סלט כרוב פריך, סלט כרוב פריך, ו סלט כרוב נאפה פריך.

הוראות

1
בקערה גדולה, מועכים את האנשובי ושום למשחה. מחית בחומץ יין לבן, ואז לאט להתמזג בשמן צמחי. מקפלים את הכרוב הירוק והאדום ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר קלות.