זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 23 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 60%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט כרוב פריך, סלט כרוב פריך, ו סלט כרוב פריך.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
מניחים את טריזי הכרוב על תבנית עם נייר אפייה, ומזלפים את השמן הצמחי משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
כרוב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
מפזרים סוכר, מלח ופלפל ואז זורקים לציפוי. צולים את הכרוב במשך 4 דקות מכל צד, או 8 דקות בסך הכל, הופכים פעם אחת או עד שהקצוות מתחילים לנבול, אך עיקר הכרוב נשאר פריך.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
פלפל
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
מוציאים את הכרוב מהגריל ומניחים להתקרר כמה דקות. בינתיים מכינים את הוויניגרט בקערה בינונית על ידי הקצפת גרידת התפוז, חרדל דיז ' ון ומיץ התפוזים עם שמן הזית עד שהוא מתחלב.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דיז ' ון
מיץ תפוזים
גרידה כתומה
ויניגרט
שמן זית
כרוב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
גריל
קערה
6
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. קוצצים את הכרוב בגריל, מסירים את הליבה ומניחים בקערה עם הרוטב.