קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

סלט כרוב פריך בגריל

סלט כרוב פריך בגריל
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 23 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 60%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט כרוב פריך, סלט כרוב פריך, ו סלט כרוב פריך.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מניחים את טריזי הכרוב על תבנית עם נייר אפייה, ומזלפים את השמן הצמחי משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מפזרים סוכר, מלח ופלפל ואז זורקים לציפוי. צולים את הכרוב במשך 4 דקות מכל צד, או 8 דקות בסך הכל, הופכים פעם אחת או עד שהקצוות מתחילים לנבול, אך עיקר הכרוב נשאר פריך.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
פלפלפלפל
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
מוציאים את הכרוב מהגריל ומניחים להתקרר כמה דקות. בינתיים מכינים את הוויניגרט בקערה בינונית על ידי הקצפת גרידת התפוז, חרדל דיז ' ון ומיץ התפוזים עם שמן הזית עד שהוא מתחלב.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
גרידה כתומהגרידה כתומה
ויניגרטויניגרט
שמן זיתשמן זית
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
גרילגריל
קערהקערה
6
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. קוצצים את הכרוב בגריל, מסירים את הליבה ומניחים בקערה עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מוסיפים את הפטרוזיליה והבצל הירוק וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
פטרוזיליהפטרוזיליה