קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

סלט כרוב פריך שמנת עם אגוזי פקאן

סלט כרוב פריך שמנת עם אגוזי פקאן
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לך שמנת, מיץ לימון, דבש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 59%. נסו פנה דלעת שמנת עם מרווה פריכה ופקאן קלוי, סלט כרוב עם אגוזי פקאן & חריף צ'ילה ההלבשה, ו עוף פריך עם סלט כרוב עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מכינים את הרוטב על ידי שילוב של מיונז, שמנת חמוצה, חומץ, דבש, מיץ לימון ומעט מלח ופלפל בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מקציפים יחד כדי לערבב.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את הכרוב הירוק והאדום, הכרוב, הגזר, התפוחים והבצל. זורקים היטב לציפוי הכל בצורה אחידה ומערבבים. הניחו בצד בזמן שאתם צולים את הפקאנים. מניחים מחבת יבשה גדולה על אש בינונית עד גבוהה ומוסיפים את הפקאנים. משחימים את הפקאנים בכל מקום, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוציאים מהתבנית, קוצצים גס ואז מפזרים אותם מעל החלק העליון של הקולסלו.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף