זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לך שמנת, מיץ לימון, דבש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 59%. נסו פנה דלעת שמנת עם מרווה פריכה ופקאן קלוי, סלט כרוב עם אגוזי פקאן & חריף צ'ילה ההלבשה, ו עוף פריך עם סלט כרוב עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מכינים את הרוטב על ידי שילוב של מיונז, שמנת חמוצה, חומץ, דבש, מיץ לימון ומעט מלח ופלפל בקערת ערבוב גדולה.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים את הכרוב הירוק והאדום, הכרוב, הגזר, התפוחים והבצל. זורקים היטב לציפוי הכל בצורה אחידה ומערבבים. הניחו בצד בזמן שאתם צולים את הפקאנים. מניחים מחבת יבשה גדולה על אש בינונית עד גבוהה ומוסיפים את הפקאנים. משחימים את הפקאנים בכל מקום, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 קרקרים מלוחים, מפוררים
גב שומן חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
יכול ציפוי קוקוס-פקאן
למריחה על טוסט אם רוצים
כרוב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוציאים מהתבנית, קוצצים גס ואז מפזרים אותם מעל החלק העליון של הקולסלו.