קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

סלט כרוב פריך שמנת עם אגוזי פקאן

סלט כרוב פריך שמנת עם אגוזי פקאן
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לך שמנת, מיץ לימון, דבש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 59%. נסו פנה דלעת שמנת עם מרווה פריכה ופקאן קלוי, סלט כרוב עם אגוזי פקאן & חריף צ'ילה ההלבשה, ו עוף פריך עם סלט כרוב עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מכינים את הרוטב על ידי שילוב של מיונז, שמנת חמוצה, חומץ, דבש, מיץ לימון ומעט מלח ופלפל בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מקציפים יחד כדי לערבב.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מוסיפים את הכרוב הירוק והאדום, הכרוב, הגזר, התפוחים והבצל. זורקים היטב לציפוי הכל בצורה אחידה ומערבבים. הניחו בצד בזמן שאתם צולים את הפקאנים. מניחים מחבת יבשה גדולה על אש בינונית עד גבוהה ומוסיפים את הפקאנים. משחימים את הפקאנים בכל מקום, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוציאים מהתבנית, קוצצים גס ואז מפזרים אותם מעל החלק העליון של הקולסלו.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי