זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לך שמנת, מיץ לימון, דבש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 59%. נסו פנה דלעת שמנת עם מרווה פריכה ופקאן קלוי, סלט כרוב עם אגוזי פקאן & חריף צ'ילה ההלבשה, ו עוף פריך עם סלט כרוב עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מכינים את הרוטב על ידי שילוב של מיונז, שמנת חמוצה, חומץ, דבש, מיץ לימון ומעט מלח ופלפל בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מקציפים יחד כדי לערבב.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מוסיפים את הכרוב הירוק והאדום, הכרוב, הגזר, התפוחים והבצל. זורקים היטב לציפוי הכל בצורה אחידה ומערבבים. הניחו בצד בזמן שאתם צולים את הפקאנים. מניחים מחבת יבשה גדולה על אש בינונית עד גבוהה ומוסיפים את הפקאנים. משחימים את הפקאנים בכל מקום, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 קרקרים מלוחים, מפוררים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
יכול ציפוי קוקוס-פקאן
למריחה על טוסט אם רוצים
כרוב
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוציאים מהתבנית, קוצצים גס ואז מפזרים אותם מעל החלק העליון של הקולסלו.