סלט כרובית חם
סלט כרובית חם לוקח על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 6 . מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לך לחנות ותביא את אג'י, שמן אנטו, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. וזה מצוין. מתכונים דומים: סלט כרובית חם, מקרל עם כרובית חמה וסלט צלפים, ו כרובית חמה וסלט שעורה.
הוראות
מחממים את שמן האנטו בסיר גדול.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד הזהב, על 1 דקה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים את הכמון, מלח ופלפל ומערבבים את הכרובית עד מצופה.
מוסיפים את המים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהכרובית מכרסמת, כ -7 דקות.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הכרובית לקערת הגשה. מבשלים את הכרובית בישול נוזלי עד מופחת 1/2 כוס, על 4 דקות.
יוצקים את הנוזל על הכרובית וזורקים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם Aj, וחומץ שרי לטפטוף.