סלט כרובית טעון במלואו
. אם יש לכם בייקון, רוטב פלפל, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. נסו כרובית טעונה במלואה שום "לחם", סלט כרוב מלא טעונה של קאתי, ו סלט תפוחי אדמה אפוי מלא מואר # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת בנייר מגבת. כאשר מגניב, להתפורר לחתיכות בייקון.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר.
מערבבים את הכרובית, שמן זית, שום, מלח ופלפל שחור בקערה גדולה.
מורחים את הכרובית על תבנית האפייה מרופדת בנייר כסף, וצולים בתנור שחומם מראש עד שהכרובית משחימה קלות, כ-15 עד 20 דקות. מגניב.
מניחים את כרובית קלוי מקורר, שמנת חמוצה, ומיונז בקערה גדולה; מערבבים. מקפלים את גבינת צ ' דר גרוסה, חתיכות בייקון, בצל ירוק, עירית, רוטב פלפל, ופפריקה. התאם מלח ופלפל שחור. מקררים למשך 1 עד 2 שעות לפני ההגשה.