סלט כרובית מושלך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט כרובית לזרוק. מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. אם יש לך פתיתי פלפל, חומץ יין, שמן זית כתית נוספת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו כרובית השליך סלט מתכון, בייקון כרובית סלט, ו סלט השליך (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול של מים רותחים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. גזוז ליבה מכרובית.
חותכים מספיק לפרחים 1 עד 1 אינץ ' למדוד 6 כוסות.
מבשלים כרובית לרתיחה בינונית עד רך יפה אבל לא מתפרק, 3 עד 4 דקות.
מניחים בקערה גדולה ובעוד עדיין חם, לזרוק בעדינות תחילה עם חומץ, ולאחר מכן שמנת, באמצעות מרית גומי. לזרוק עם שמן זית. מתבלים במלח ופלפל ובפלפל אדום לפי הטעם.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר זרועי בזיליקום.
וריאציה: להחליף את בזיליקום עם מנטה טרי או מיובש או אורגנו.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;