סלט לובסטר עם שעועית ירוקה, תפוח ואבוקדו
סלט לובסטר עם שעועית ירוקה, תפוח ואבוקדו נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תפוח ' של סבתא סמית, מלח ים גס, בשר לובסטר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט אבוקדו ולובסטר, סלט לובסטר, אבוקדו ואשכוליות, ו סלט לובסטר, אבוקדו ופטה עם ויניגרט לימון (מתכונים דומים).
הוראות
הכינו קערה גדולה של מי קרח.
ממלאים את סיר הפסטה עם 3 ליטרים של מים ומביאים אותו לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה.
מוסיפים את המלח הגס ואת השעועית, ואת blanch עד פריך במכרז, 3 עד 4 דקות. (זמן הבישול ישתנה בהתאם לגודל והרכות של השעועית.) מיד להסיר את המסננת מן המים, ומאפשר ניקוז המים מן השעועית. לצלול את השעועית לתוך מי הקרח כך שהם להתקרר מהר ככל האפשר. (השעועית תתקרר תוך 1 עד 2 דקות. אם תשאיר אותם עוד, הם יהפכו רטובים ולהתחיל לאבד טעם.)
מסננים את השעועית ועוטפים אותם במגבת מטבח עבה להתייבש. (לאחסן את השעועית המבושלת במקרר עד 4 שעות.)
בקערה גדולה ורדודה, מערבבים את היוגורט, החרדל והמלח המשובח כדי להתמזג. טעם לתיבול.
מוסיפים את השעועית הירוקה, עירית, תפוח, אבוקדו ולובסטר. זרוק למעיל. מסדרים את הצלחות ומגישים.
יין הצעה: שרדונה משובח הוא בסדר כאן, כגון בורגונדי מהימן, כמו במחיר טוב וירה קלסה עשוי היטב מן המערה דה וירה, במיוחד שלהם Cuvé Les Acacias, עם רמזים של תפוחים טריים ודבש.
מסלט כארוחה: סלטים ראשיים בריאים לכל עונה על ידי פטרישיה ולס, (C) 2011 ויליאם מורו