סלט לחם איטלקי
סלט לחם איטלקי יכול להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 136 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי פטרוזיליה שטוחים, צלפים, שמן זית איכותי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: סלט לחם איטלקי, סלט לחם איטלקי, ו סלט לחם איטלקי.
הוראות
מחממים תנור ל 300°f עם מתלה באמצע.
פרוש את הלחם במחבת סדין 4 צדדית וטוסט בתנור, ערבוב מדי פעם, עד זהב חיוור, 20 עד 25 דקות. מגניב לגמרי.
בעוד הלחם מתקרר, חצי מלפפון לאורך, ואז הליבה דק פרוסה.
לזרוק יחד לחם, מלפפון, מרכיבים שנותרו, מלח 1/4 כפית, ו 1/2 כפית פלפל ולתת לעמוד, משליך מדי פעם, 30 דקות. מתבלים בשמן נוסף, חומץ, מלח ופלפל.