סלט לחם איטלקי באמצע הקיץ
סלט לחם איטלקי באמצע הקיץ יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 518 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. . אם יש לך שום, בצל, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: סלט לחם איטלקי באמצע הקיץ, סלט סקווש קיץ איטלקי, ו סלט לחם קיץ.
הוראות
לשפשף שן קלופה של שום סביב קערת סלט עץ.
לפרק או לקצוץ את הלחם לחתיכות בגודל ביס.
בקערה סלט מוכן, לשלב את הלחם, עגבניות, מלפפונים, בצל אדום, שום, בזיליקום ותימין.
מוסיפים מספיק שמן זית וחומץ כדי מעיל קל, לזרוק ולהגיש.