סלט לחם איטלקי באמצע הקיץ יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 518 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. . אם יש לך שום, בצל, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: סלט לחם איטלקי באמצע הקיץ, סלט סקווש קיץ איטלקי, ו סלט לחם קיץ.
הוראות
1
לשפשף שן קלופה של שום סביב קערת סלט עץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
לפרק או לקצוץ את הלחם לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
3
בקערה סלט מוכן, לשלב את הלחם, עגבניות, מלפפונים, בצל אדום, שום, בזיליקום ותימין.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ענפי שמיר שנקטפו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
מוסיפים מספיק שמן זית וחומץ כדי מעיל קל, לזרוק ולהגיש.