סלט לחם עם קרביים ופטריות
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: הודו צלוי עם מילוי לחם אפוי ורוטב קרביים, Giblet Gravy, ו Giblet Gravy.
הוראות
קוצצים כבד ומעבירים לקערה קטנה; מכסים ומקררים. להביא מרק, צוואר, לב, ו gizzard להרתיח בסיר גדול כבד. להפחית את החום בינוני; מבשלים 1 שעה. מסננים מרק לתוך קערה בינונית; מילואים.
הסר בשר מהצוואר; מניחים בקערה קטנה. קוצצים לב ו gizzard; להוסיף קערה עם בשר צוואר.
חום 2 כפות שמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום; sauté עד מכרז, על 3 דקות.
הוסף כבד שמור; sauté עד מבושל דרך, כ 4 דקות.
מוסיפים בשר קצוץ צוואר, לב, ו gizzard, 1 1/2 כוסות מרק שמורות, ו 1/4 כוס שמן. (ההלבשה יכול להתבצע 2 ימים קדימה; לכסות ולשמור את ההלבשה וכל מרק שנותר בנפרד.)
מחממים תנור ל 204°. מחלקים קוביות לחם בין 2 גליונות אפייה.
טפטוף 2 כפות שמן על לחם על כל גיליון; לזרוק מעיל. לחם טוסט בתנור עד חום זהוב, הופך פעם אחת, כ 10 דקות.
מוסיפים פטריות, סלרי, שורש סלרי, 1 פטרוזיליה כף, אורגנו ללחם. הביאו את הרוטב לרתיחה; הסירו מהחום. מערבבים בחומץ.
יוצקים רוטב על תערובת לחם; לזרוק. אם תרצה, טפטוף נשאר מרק על ידי כףמלא על תערובת לחם כדי להרטיב.
מפזרים שאריות פטרוזיליה קצוצה.
בואו לעמוד לפחות 10 דקות עד 1 שעה.