סלט לחם פנצנלה
סלט לחם Panzanella הוא מנה צדדית המגישה 6. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומתכון טבעוני יש 231 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם עגבניות, לחם פריך בן יום, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. Panzanella (סלט לחם), Panzanella (סלט לחם איטלקי), ו פאנזנלה קפרזה (סלט לחם) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מערבבים הכל יחד ולתת לרבד, מכוסה, בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות, עד 12 שעות. אין לקרר או שאתה תהרוס את המרקם של העגבניות.