קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט מלון ואפרסק עם פרושוטו ומוצרלה

סלט מלון ואפרסק עם פרושוטו ומוצרלה
סלט מלון ואפרסק עם פרושוטו ומוצרלאן נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פרושוטו, דבש מלון זרע, מוצרלהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפרסק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפרסק, מוצרלה וסלט פרושוטו קריספי של טיילר פלורנס, פרושוטו, מלון ומוצרלה, ו מלון, מוצרלה, ושיפודי פרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, לזרוק מלון ואפרסק עם שמן ו vin cotto; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מלוןמלון
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
בואו לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים את עשבי תיבול וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3
מעבירים את הסלט למגש, למעלה עם פרושוטו ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו