תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מלון וסלט מנגו עם קוקוס קלוי ופיסטוקים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ ליים, מלון, עלי נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלט צדפות טרופיות עם אבוקדו ומנגו וקוקוס קלוי, מוזלי קלוי עם דוחן, קוקוס, פיסטוקים, חמוציות, ו סלט מלון עם לימון רוטב אוכמניות ורבנה & פיסטוקים.
הוראות
1
במחבת קטנה, טוסט הקוקוס על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להעביר לקערה ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מערבבים בפיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
4
בבלנדר, מחית את מיץ הסיד, ג ' ינג ' ר, נענע ופלפל אדום כתוש עד חלקה; מתבלים במלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 תות, קלוף
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
להעביר לקערה ולזרוק עם הפרי. ממש לפני ההגשה, מפזרים את הפרי עם קוקוס ופיסטוקים.