קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות59
מגזין

סלט מלון, מנגו ואבוקדו הטוב ביותר

סלט מלון, מנגו ואבוקדו הטוב ביותר
הטוב ביותר מלון, מנגו, סלט אבוקדו יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מנגו, כדורי מלון, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. . עם כפית ציון 69% המנה הזאת טובה. נסו מנגו, מלון וסלט עוף (דל נתרן), סלט מלון, עוף ואבוקדו, ו סלט תותים, מלון ואבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך בצל כבוש, לשלב את בצל אדום פרוס דק וחומץ יין אדום בקערה קטנה. כיסוי; צמרמורת לפחות שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
בצל כבושבצל כבוש
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
יוצקים את מיץ התפוזים לקערת סלט גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
לטאטא בשמן זית וגרידת תפוז; מתבלים עם 1/4 כפית מלח, וקמצוץ פלפל שחור. לזרוק את מלון, אבטיח, ומנגו ברוטב. ממש לפני ההגשה, מערבבים את הבצלים הכבושים ועלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
בצל כבושבצל כבוש
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
מלוןמלון
אבטיחאבטיח
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
חותכים את האבוקדו לקוביות 1/2 אינץ'; מקום בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
5
מפזרים את מיץ לימון, ואת העונה עם הנותרים 1/4 כפית מלח. מערבבים קלות לשלב. כפית אפילו כמות של אבוקדו לתחתית של 6 כוסות מרטיני או יין גדולים. אבוקדו למעלה עם סלט מלון; מקשטים כל סלט עם פרוסת לימון.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
פרוסת לייםפרוסת ליים
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
מלוןמלון
(או או רגיל)(או או רגיל)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)