סלט מלפפון זיפי
סלט מלפפון זיפי נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 25 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. אם יש לכם סוכר, מלפפונים, פלפל חלפיניווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. . , וזה לא כל כך סופר. נסו סלט ביצים זיפי, סלט תפוחי אדמה זיפי, ו סלט זיפי זוקיני (מתכונים דומים).
הוראות
השתמש מקלף ירקות לקלף פסים במלפפונים עוזב חצי העור. חצי את המלפפונים לאורך. השתמש בכפית כדי להסיר את הזרעים מחצאי המלפפון. חותכים את החצאים דק.
מניחים את המלפפון, בצל, ו 2 כפיות מלח בקערה עם מספיק מים כדי לכסות; לאפשר להשרות במקרר לפחות 30 דקות.
מסננים ביסודיות במסננת ומעבירים לקערה גדולה; מוסיפים את פלפל חלפיניו וגזר לתערובת.
מערבבים את חומץ האורז, זנגביל, סוכר ופלפל יחד בקערה קטנה עד הסוכר הוא מומס לחלוטין; לשפוך על תערובת מלפפון ומערבבים באופן שווה מעיל. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר לפחות 30 דקות.