סלט מסקלון, ארוגולה ושומר עם פרושוטו ואגס וינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Mesclun, Arugulan וסלט שומר עם פרושוטו ו Vinan אגס. מנה אחת מכילה 35 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם עלי ארוגולה, צוף אגס, ירקות סלט מסקלן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 6 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. נסו סלט דגנים מלא חם עם שומר, ארוגולה, פרושוטו, פקורינו, סלט אגס עלומה עם ארוגולה, פרושוטו ופרמזן, ו סלק קלוי וסלט ארוגולה עם לימון-gorgonzola Vina (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את צוף האגס והחומץ. מתבלים במלח ופלפל. תניח את התחבושת בצד.
חותכים את הגבעולים ואת צמרות נוצות וכל גבעולים חיצוניים חבולים מן הנורה שומר.
חותכים את הנורה שומר חצי לאורכו לחתוך ולהשליך את הליבה. פרוס נייר דק לרוחב. הגדר aside.In קערה, לשלב את המסקלון וארוגולה.
תוסיף חצי מהרוטב ותזרוק היטב. מחלקים את הירוקים באופן שווה בין צלחות בודדות. למעלה הירוקים עם שומר, פרושוטו ותאנים טפטוף עם ההלבשה הנותרת. באמצעות מטוס גבינה או מקלף ירקות, לגלח פרוסות דקות מהגבינה ומפזרים על הסלטים. מתבלים בפלפל ומגישים.