סלט מסקלון ודובדבן עם גבינת עיזים חמה
Mesclun וסלט דובדבנים עם גבינת עיזים חמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 304 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שאלוט, טרגון, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט מסקלון ודובדבן עם גבינת עיזים חמה, סלט מסקלן עם ירקות, גבינת עיזים ושום פריך, ו סלט מסקלן עם תאנים ממולאות בגבינת עיזים עטופות בבייקון.
הוראות
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה. רוטב העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
לטאטא ביצה 1 כף מים בקערה קטנה; מפזרים פלפל שחור טחון טרי. הפעל כדורי גבינת עיזים בתערובת ביצה, ואז מעיל עם שקדים פרוסים, המכסה את כל הצדדים.
מניחים על תבנית אפייה מעוטרת. לעשות קדימה: רוטב וגבינה עיזים יכול להתבצע 4 שעות קדימה. מכסים בנפרד ומקררים. הביאו את הרוטב לטמפרטורת החדר והקציפו לפני השימוש.
אופים כדורי גבינת עיזים עד גבינה חמה אבל לא נמס, על 10 דקות.
מערבבים ירקות, דובדבנים ושומר בקערה גדולה.
תוסיף רוטב ותזרוק למעיל. מחלקים סלט בין 6 צלחות.
מניחים 1 סיבוב גבינה על כל צלחת ומגישים.