סלט מסקלן עם בצל-רוטב ג'ינג'ר
סלט Mesclun עם בצל-ג'ינג'ר רוטב עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך חמאה, שמן זית, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו רוטב לסלט מסקלון, סלט Mesclun & עגבניות w / דבש-לימון רוטב, ו סטייק חצאית בגריל וסלט Mesclun עם רוטב מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לזרוק את הלחם עם חמאה ופטרוזיליה ומתבלים עם מלח.
מורחים את הקרוטונים על תבנית אפייה מעוטרת ואופים אותם במשך כ -20 דקות, או עד חום זהוב.
מתבלים את פרוסות הבצל במלח ופלפל ומטפטפים אותן קלות בשמן זית טהור. במחבת גריל גדולה או מחבת, char את פרוסות הבצל על חום מתון עד שהתרכך מעט מושחר כתמים משני הצדדים, על 18 דקות.
חותכים את הבצל החרוך לקוביות 1/2 אינץ'.
בקערה גדולה, להקציף את שמן זית כתית עם חומץ, שאלוט, זנגביל ושום. מערבבים את הבצל החרוך ומתבלים במלח ופלפל.
הוסף את mesclun ולזרוק היטב.