סלט מעיים במרינדה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 859 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שום, תפוחי אדמה fingerling, מיץ מ 1 לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: טריפה של שור בגריל ברוטב חמאה ומרינדת, מעיים מטוגנים בשמן עמוק, ו תבשיל מעיים שור (Callos).
הוראות
1
Place tripe ב stockpot גדול לכסות עם מים, על 2 ליטרים.
מוסיפים בצל, שום, טימין, עלה דפנה, שומר, 1 כף חומץ, 1 כף מלח כף, ויין. מביאים לרתיחה, ואז להפחית להתבשל ומבשל חשף עד מעיים הוא רך מאוד, כשלוש שעות. לרפרף כל חלאה שעולה אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(או או רגיל)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
הסר מהחום ולתת טריפה להתקרר בנוזל הבישול.
4
בינתיים, מניחים תפוחי אדמה במחבת גדולה ומכסים במים מלוחים. להביא לרתיחה, ואז לבשל עד רך כאשר פירסינג עם סכין, 10 עד 15 דקות.