סלט מעיים במרינדה
סלט מעיים במרינדה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 859 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 17 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שום, תפוחי אדמה fingerling, מיץ מ 1 לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: טריפה של שור בגריל ברוטב חמאה ומרינדת, מעיים מטוגנים בשמן עמוק, ו תבשיל מעיים שור (Callos).
הוראות
Place tripe ב stockpot גדול לכסות עם מים, על 2 ליטרים.
מוסיפים בצל, שום, טימין, עלה דפנה, שומר, 1 כף חומץ, 1 כף מלח כף, ויין. מביאים לרתיחה, ואז להפחית להתבשל ומבשל חשף עד מעיים הוא רך מאוד, כשלוש שעות. לרפרף כל חלאה שעולה אל פני השטח.
הסר מהחום ולתת טריפה להתקרר בנוזל הבישול.
בינתיים, מניחים תפוחי אדמה במחבת גדולה ומכסים במים מלוחים. להביא לרתיחה, ואז לבשל עד רך כאשר פירסינג עם סכין, 10 עד 15 דקות.
לנקז, לשטוף תחת מים זורמים קרים, ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
חותכים את תפוחי האדמה לתוך רבע אינץ פרוסות ומניחים בקערת ערבוב. בקערה נפרדת, מערבבים פתיתי צ ' ילי, שמן זית, מיץ לימון ומיץ לימון שנותר. מתבלים לפי הטעם במלח.
כאשר מעיים הוא מגניב, דק לחתוך סרטים דקים ולהוסיף קערה עם תפוחי אדמה.
לטאטא ויניגרט, תערובת תפוחי אדמה שמלה / טיול לפי הטעם.