סלט מרובד עם אגוזי מלך נטול גלוטן, וצמחוני תוספת. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. ראש לחנות ולקחת שמן קנולן, בצל ירוק, חסה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה מוצק. נסו סלט שומן מצרי (סלט חומוס בשכבות), סלט מימוזה (סלט טונה מרובד), ו סלט מרובד (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה זורקים אגוזי מלך עם השמן, מלח השום והשמיר.
מרכיבים שתצטרך
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שמיר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מורחים בשכבה אחת ב -15 אינץ ' לא משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים בחום של 350 מעלות במשך 8-10 דקות או עד להשחמה קלה, תוך ערבוב פעם אחת. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
ב 2-1 / 2-קראט. קערה, שכבה 2 כוסות חסה, עגבניות, גבינה, אפונה, 3/4 כוס אגוזי מלך וחסה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
רוטב חמוציות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים