סלט משנה איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם קוביות לחם, שמן זית, פלפלים peppadew, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו סלט איטלקי, סלט איטלקי גדול, ו סלט איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. זורקים את קוביות הלחם ו 1 כף שמן זית בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מורחים על תבנית אפייה ואופים, זורקים מדי פעם, עד פריך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
בואו מגניב.
4
בינתיים, לזרוק את giardiniera בקערה גדולה עם בזיליקום, זיתים, פלפלים, רומיין, mortadella, prosciutto, capicola, סלמי, פרובולון ואת הנותרים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה
פרושוטו
סטייקים של ניו יורק
פרובולון
8 קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.