קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט משנה איטלקי

סלט משנה איטלקי
סלט משנה איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם קוביות לחם, שמן זית, פלפלים peppadew, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו סלט איטלקי, סלט איטלקי גדול, ו סלט איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. זורקים את קוביות הלחם ו 1 כף שמן זית בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים על תבנית אפייה ואופים, זורקים מדי פעם, עד פריך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בואו מגניב.
4
בינתיים, לזרוק את giardiniera בקערה גדולה עם בזיליקום, זיתים, פלפלים, רומיין, mortadella, prosciutto, capicola, סלמי, פרובולון ואת הנותרים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלהמורטדלה
פרושוטופרושוטו
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פרובולוןפרובולון
CapicolaCapicola
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
טפטוף במי מלח של ג ' יארדיניארה ותזרוק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
6
בואו לשבת על 20 דקות כדי לאפשר את הטעמים לשלב.
7
תוסיף את הקרוטונים לסלט ותזרוק. לחלק בין קערות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
צילום: Con Poulos

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.