סלט משנה איטלקי
סלט משנה איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם קוביות לחם, שמן זית, פלפלים peppadew, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו סלט איטלקי, סלט איטלקי גדול, ו סלט איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. זורקים את קוביות הלחם ו 1 כף שמן זית בקערה.
מורחים על תבנית אפייה ואופים, זורקים מדי פעם, עד פריך, 8 עד 10 דקות.
בינתיים, לזרוק את giardiniera בקערה גדולה עם בזיליקום, זיתים, פלפלים, רומיין, mortadella, prosciutto, capicola, סלמי, פרובולון ואת הנותרים 1 כף שמן זית.
טפטוף במי מלח של ג ' יארדיניארה ותזרוק.
בואו לשבת על 20 דקות כדי לאפשר את הטעמים לשלב.
תוסיף את הקרוטונים לסלט ותזרוק. לחלק בין קערות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![קיאנטי Caposaldo]()
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.