סלט נודלס שומשום צונן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט אטריות שומשום סובה צונן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. 52 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם סוכר חום, שומשום, עיריתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו סלט אטריות סובה צונן, סלט אטריות סובה עם רוטב סויה שומשום ג'ינג'ר, ו סלט אטריות סובה קר עם רוטב שומשום שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את האטריות כפי שאתה בדרך כלל, לנקז, ולשטוף עם מים קרים. הגדר aside.In קערה גדולה, להקציף יחד טחינה, רוטב סויה, חומץ, ומים. טחון דק את השום וג ' ינג ' ר לפני ערבוב אותם גם, יחד עם הסוכר והפלפל.לזרוק את האטריות לתוך הקערה ולזרוק אותם, כך שהם כולם מצופים היטב ברוטב.לקלף את הגזר שלך julienne זה, יחד עם קישואים, לפני לזרוק אותם לתוך הקערה ולערבב שוב.מכסים בניילון נצמד וזורקים את הכל למקרר עד שאתם מוכנים להגיש. זה יימשך 2 או 3 ימים, אבל הרוטב יהפוך עבה יותר/מייבש כפי שהוא מזדקן, אז ייתכן שתרצה לערבב במים נוספים אם זה המקרה.כאשר אתה מוכן לאכול, פשוט מפזרים שומשום וערית טרייה מעל.