סלט ניוקי פורטובלו
סלט ניוקי פורטובלו עשוי להיות רק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. מתאים ל-14 מנות. אכילה זו מכילה 141 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, גבינת פטה, קליפת לימון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 64% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ניוקי עם עגבניות טריות ופורטבלו (שני ללא בשר) , ביצים אפויות עם PORTOBELLO (HUEVOS CON PORTOBELLO) וראגו טלה עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate .
הוראות
במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה, מבשלים ניוקי ב-1 כף שמן במשך 6-8 דקות או עד להשחמה קלה, הופכים פעם אחת.
מוציאים מהמחבת; להתקרר מעט.
באותה מחבת מקפיצים פטריות ב-1 כף שמן עד לריכוך.
מניחים פטריות וניוקי בקערת הגשה.
מוסיפים מיץ לימון והשמן הנותר; לזרוק בעדינות לציפוי.
מוסיפים את העגבניות, פולי הגרבנזו, הארוגולה, הזיתים, הפטרוזיליה, הצלפים, קליפת הלימון, המלח והפלפל; לזרוק לשלב.
מקשטים בגבינה ואגוזי מלך.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. אתה יכול לנסות את Kumeu River Village Chardonnay. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
![שרדונה של כפר נהר קומאו]()
שרדונה של כפר נהר קומאו
יין זה הותסס ב-25% בחביות עץ אלון צרפתי ישן, ו-75% במיכלי נירוסטה, כך שיש השפעה קטנה מאוד של עץ אלון על האף או החך. זה איפשר לפרי התוסס להופיע בצורה יפה עם ניחוחות ליים ולימון תוססים וקוצניות צורנית ומינרלית עם רמזים של תאנה ואפרסק לבן. האמצע הכבד משקל מראה גם בשלות אפרסקית יחד עם מינרליות חומצה פריכה המעניקה ליין מרענן איכות ניקוי. יין זה מענג כאפריטיף, ואפילו טוב יותר לשתייה עם דגים ורכיכות.