זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם עגבניות, פטרוזיליה שטוחה, תפוחי אדמהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Salade Nicoise, Salade Nicoise, ו Salade Niçoise.
הוראות
1
כדי להכין רוטב, במקום הראשון 9 מרכיבים במעבד מזון או בלנדר; תהליך 1 דקה או עד חלקה. כיסוי וצינה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
כדי להכין סלט, מניחים תפוחי אדמה בסיר; מכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 10 דקות או עד מכרז.
מניחים דגים על מתלה גריל או מחבת גריל מצופה ספריי בישול; לבשל 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג. לשבור דגים לחתיכות גדולות. מסדרים דגים, שעועית ובצל במרכז מגש גדול; מסדרים תפוחי אדמה, עגבניות וביצה סביב תערובת דגים.
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Larroque בורדו Superieur עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.