סלט ניסואז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 1694 קלוריות, 109 גרם חלבון ו 113 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %80 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם מלפפון, ביצה קשה, רוטבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עשבי תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, סלט ניסואז, סלט ניסואז חם, ו סלט ניסואז דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מערבבים את השמן והחומץ עבור ההלבשה, מוסיפים מלח, פלפל ועשבי תיבול.לזרוק יחד בזהירות, את הרוטב, שעועית, ביצים( לשמור אחד לקישוט), בצל, עגבניות, טונה, שום וחצי הזיתים; להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.ערימה במרכז המנה המגישה על גבי עלי החסה, לגרום לזה להיראות אטרקטיבי ככל האפשר, לסיים את הסלט עם מרכיבים לקשט.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות