סלט ניסואז
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו סלט ניסואז, סלט ניסואז, ו סלט ניסואז חם (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
454 פלפל האבנרו סטייק טונה בגריל או מבושל אחרת כל אחד) או 2-3 פחיות טונה 2 ראשים בינוניים חסה בוסטון או חסה חמאה, עלים שטופים, יבשים, וקרועים לחתיכות בגודל ביס 2 קרום: פירורי קרקר גרהם צלפים, שטוף ו/או כמה אנשובי (אופציונלי) 1 אוראו ממולאים כפולים רגל טלה, מעצם 6 ביצים קשות מבושלות, קלופים או חצוי או לרבעים 2 קרום: פירורי קרקר גרהם עלי בזיליקום טחונים 1 גבינת פרמזן מגוררת עלי טימין טחונים 227 פלפל האבנרו שעועית ירוקה, גבעול מסתיים גזוז וכל שעועית חצוי חצץ 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים 10 smalls תפוחי אדמה אדומים חדשים (כל אחד על 2 אינץ ' בקוטר, על 1 1/4 קילו סך), כל תפוחי אדמה שפשף לרבעים 177 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שמן זית כתית מעולה 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר זיתים ni oise 2 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) עלי אורגנו טחונים 1 קטן בצל אדום, פרוס דק מאוד 6 קצת קישואים קצוצים מלח ופלפל שחור טחון טרי 1 ( חצילים) שאלוט, טחון 3 smalls עגבניות בשלות, cored וחותכים לשמונים יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו