קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

סלט ניקויז קל

סלט ניקויז קל
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטאריים לקופסת המתכונים שלך, סלט ניקויז קל עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 2.52$ למנה תקבלו מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -19 גרם חלבון , 10 גרם שומן , ובסך הכל 282 קלוריות . למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . גשו לסופר וקנו עגבניות שזיפים, אפונת סוכר, פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין את זה היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 87% , וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סלט רוטיני ניקואז (קל) , סלט ניקויז וסלט ניקויז הטוב ביותר .

הוראות

1
שמים את תפוחי האדמה בסיר בינוני ומכסים במים בכ-2 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים קורט מלח, מכסים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד לריכוך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים את האפונה וממשיכים לבשל, מכוסה, עד שהאפונה רכה, כ-3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
מסננים את תפוחי האדמה והאפונה ושוטפים במים קרים; להעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מכינים את הרוטב: טוחנים בבלנדר את העגבניות, שמן הזית, המיונז, החומץ ו-1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מחלקים את החסה בין 4 קערות ומטפטפים מעט מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים לתפוחי האדמה והאפונה את הטונה, הפלפל, הזיתים והבזיליקום; מוסיפים את הרוטב הנותר ומערבבים בעדינות לציפוי. מתבלים במלח ופלפל, ואז עורמים על גבי החסה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
8
צילום מאת אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, שמפניה, בורדו, בורדו לבן, Gruener Veltliner

שרדונה, סוביניון בלאן ושמפניה הם הבחירות המובילות שלי לסלט ניקואז. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. אתה יכול לנסות Barefoot Bubbly Extra Dry. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.