סלט ניקויז קלאסי
סלט ניקויז קלאסי עשוי להיות רק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. תמורת 2.88$ למנה, מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, הידידותי ל-fodmap והפסקטארי הזה מכיל 367 קלוריות, 26 גרם חלבון ו-17 גרם שומן למנה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. 4 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. גשו לסופר וקנו חסה בוסטון, פלפל, חומץ יין לבן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 81%, המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סלט ניקואז קלאסי, סלט ניקואז וסלט ניקואז.
הוראות
שמים את תפוחי האדמה בסיר בינוני; מכסים במים קרים ומתבלים במלח. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה ומבשלים עד שהמזלג רך, כ-5 דקות.
מסננים ומעבירים לקערה בינונית; מטפטפים את היין ומצננים. שומרים את הסיר.
בינתיים מביאים לרתיחה סיר נפרד עם מים מומלחים. ממלאים קערה במי קרח מומלחים.
מוסיפים את ה-haricots verts למים הרותחים; מבשלים עד שהוא רך וירוק בהיר, 2 עד 4 דקות.
מסננים ומיד צוללים לתוך מי הקרח להתקררות; מסננים ומייבשים.
מניחים את הביצים בסיר השמור ומכסים במים קרים בכ-1 אינץ'. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, מכסים, מסירים מהאש ונותנים לעמוד, 10 עד 12 דקות.
מסננים, ואז העבירו מתחת למים קרים להתקררות. מקלפים מתחת למים זורמים קרים.
טורפים בקערה את החומץ, השאלוט, החרדל, הטימין, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
טורפים פנימה את שמן הזית בזרם איטי ויציב עד לקבלת אמולסיה.
זורקים את העגבניות בקערה קטנה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים כ-1/4 כוס רוטב לתפוחי האדמה ומערבבים. חוצים את הביצים הקשות לרבעים.
מחלקים את החסה בין 4 צלחות. מסדרים מעל את תפוחי האדמה, החריפים, הצנוניות, הביצים הקשות והטונה.
יוצקים את כל המיצים מהעגבניות לתוך הרוטב, ואז מוסיפים את העגבניות לצלחות.
מזלפים את הרוטב ומעליו את הזיתים.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו, בורדו לבן, Gruener Veltliner
סלט ניקואז עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן ושמפניה. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Cupcake Vineyards פינו נואר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
![קאפקייק וויניארדס פינו נואר]()
קאפקייק וויניארדס פינו נואר
ליין הזה יש גוון נופך מקסים וניחוחות מבעבעים של דובדבנים שחורים, תותים בשלים, פטל אדום ורמז לתבלינים עם גימור קרמי.