קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

סלט ניקויז קלאסי

סלט ניקויז קלאסי
סלט ניקויז קלאסי עשוי להיות רק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. תמורת 2.88$ למנה, מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, הידידותי ל-fodmap והפסקטארי הזה מכיל 367 קלוריות, 26 גרם חלבון ו-17 גרם שומן למנה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. 4 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. גשו לסופר וקנו חסה בוסטון, פלפל, חומץ יין לבן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 81%, המנה הזו מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סלט ניקואז קלאסי, סלט ניקואז וסלט ניקואז.

הוראות

1
שמים את תפוחי האדמה בסיר בינוני; מכסים במים קרים ומתבלים במלח. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה ומבשלים עד שהמזלג רך, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסננים ומעבירים לקערה בינונית; מטפטפים את היין ומצננים. שומרים את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בינתיים מביאים לרתיחה סיר נפרד עם מים מומלחים. ממלאים קערה במי קרח מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את ה-haricots verts למים הרותחים; מבשלים עד שהוא רך וירוק בהיר, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
5
מסננים ומיד צוללים לתוך מי הקרח להתקררות; מסננים ומייבשים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
6
מניחים את הביצים בסיר השמור ומכסים במים קרים בכ-1 אינץ'. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, מכסים, מסירים מהאש ונותנים לעמוד, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מסננים, ואז העבירו מתחת למים קרים להתקררות. מקלפים מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1
טורפים בקערה את החומץ, השאלוט, החרדל, הטימין, 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
טורפים פנימה את שמן הזית בזרם איטי ויציב עד לקבלת אמולסיה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
זורקים את העגבניות בקערה קטנה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים כ-1/4 כוס רוטב לתפוחי האדמה ומערבבים. חוצים את הביצים הקשות לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מחלקים את החסה בין 4 צלחות. מסדרים מעל את תפוחי האדמה, החריפים, הצנוניות, הביצים הקשות והטונה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
6
יוצקים את כל המיצים מהעגבניות לתוך הרוטב, ואז מוסיפים את העגבניות לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
7
מזלפים את הרוטב ומעליו את הזיתים.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
8
צילום של ג'וני מילר

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו, בורדו לבן, Gruener Veltliner

סלט ניקואז עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן ושמפניה. לסוביניון בלאן ולגרונר ולטלינר יש תווים עשבים המשלימים לסלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה לרוטב שמנת לסלט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Cupcake Vineyards פינו נואר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
קאפקייק וויניארדס פינו נואר
קאפקייק וויניארדס פינו נואר
ליין הזה יש גוון נופך מקסים וניחוחות מבעבעים של דובדבנים שחורים, תותים בשלים, פטל אדום ורמז לתבלינים עם גימור קרמי.