קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות24
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט סטייק איי יוון

סלט סטייק איי יוון
המתכון סלט סטייק איי יוון יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-25 דקות. צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וקטוגני זה יש 566 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. צאו לחנות והרימו ויניגרט בלסמי, ירקות סלט קרועים, עגבניות שרי ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. ציון זה מוצק. נסו פודינג לחם של איי יוון, סטייק יווני וסלט פסטו פיתות, ו לטעום את האיים אידיוט סלט עוף עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
משפשפים סטייק משני הצדדים ברוטב סטייק; תן לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
בינתיים, במחבת קטנה, מטגנים פטריות בחמאה עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את השרי, המלח והפלפל. מבשלים 1-2 דקות יותר או עד שהנוזל מתאדה. מניחים בצד ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
4
בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. סטייק גריל, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 ב. מהחום למשך 5-6 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ניתנים לזיהוי; בינוני, 160 ניתנים לזיהוי; כל הכבוד, 170 ניתנים לזיהוי).
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מניחים לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.
6
מחלקים ירקות סלט בין שתי צלחות. למעלה עם עגבניות, מלפפון, זיתים, בצל, סטייק ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
7
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
8
מזלפים ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
9
מגישים מיד.

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שמורת טינגה פינו נואר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -12 דולר.
שמורת טינגה פינו נואר
שמורת טינגה פינו נואר
צבע גארנט קליל מפתה. על האף, תפוחים אדומים טריים עם רמזים לשקדים מתוקים, יש לו טאנינים חלקים עם חומציות בהירה וגימור פירותי.