קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות24
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט סטייק איי יוון

סלט סטייק איי יוון
המתכון סלט סטייק איי יוון יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-25 דקות. צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וקטוגני זה יש 566 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. צאו לחנות והרימו ויניגרט בלסמי, ירקות סלט קרועים, עגבניות שרי ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. ציון זה מוצק. נסו פודינג לחם של איי יוון, סטייק יווני וסלט פסטו פיתות, ו לטעום את האיים אידיוט סלט עוף עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
משפשפים סטייק משני הצדדים ברוטב סטייק; תן לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
בינתיים, במחבת קטנה, מטגנים פטריות בחמאה עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את השרי, המלח והפלפל. מבשלים 1-2 דקות יותר או עד שהנוזל מתאדה. מניחים בצד ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
4
בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. סטייק גריל, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 ב. מהחום למשך 5-6 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ניתנים לזיהוי; בינוני, 160 ניתנים לזיהוי; כל הכבוד, 170 ניתנים לזיהוי).
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מניחים לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.
6
מחלקים ירקות סלט בין שתי צלחות. למעלה עם עגבניות, מלפפון, זיתים, בצל, סטייק ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
7
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
מזלפים ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
9
מגישים מיד.

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שמורת טינגה פינו נואר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -12 דולר.
שמורת טינגה פינו נואר
שמורת טינגה פינו נואר
צבע גארנט קליל מפתה. על האף, תפוחים אדומים טריים עם רמזים לשקדים מתוקים, יש לו טאנינים חלקים עם חומציות בהירה וגימור פירותי.