סלט סטייק איי יוון
המתכון סלט סטייק איי יוון יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-25 דקות. צופה בדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וקטוגני זה יש 566 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. צאו לחנות והרימו ויניגרט בלסמי, ירקות סלט קרועים, עגבניות שרי ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. ציון זה מוצק. נסו פודינג לחם של איי יוון, סטייק יווני וסלט פסטו פיתות, ו לטעום את האיים אידיוט סלט עוף עבור מתכונים דומים.
הוראות
משפשפים סטייק משני הצדדים ברוטב סטייק; תן לעמוד במשך 10 דקות.
בינתיים, במחבת קטנה, מטגנים פטריות בחמאה עד להזהבה.
מוסיפים את השרי, המלח והפלפל. מבשלים 1-2 דקות יותר או עד שהנוזל מתאדה. מניחים בצד ושומרים על חום.
בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. סטייק גריל, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 ב. מהחום למשך 5-6 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ניתנים לזיהוי; בינוני, 160 ניתנים לזיהוי; כל הכבוד, 170 ניתנים לזיהוי).
מניחים לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.
מחלקים ירקות סלט בין שתי צלחות. למעלה עם עגבניות, מלפפון, זיתים, בצל, סטייק ופטריות.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שמורת טינגה פינו נואר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -12 דולר.
![שמורת טינגה פינו נואר]()
שמורת טינגה פינו נואר
צבע גארנט קליל מפתה. על האף, תפוחים אדומים טריים עם רמזים לשקדים מתוקים, יש לו טאנינים חלקים עם חומציות בהירה וגימור פירותי.