סלט סטייק בגריל
סלט סטייק בגריל הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו מיונז, מיץ ליים, חסה עגולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט סטייק פורטבלו בגריל עם אבוקדו, ליים ותירס בגריל, סלט סטייק בגריל עם גבינה כחולה + ענבים בגריל, ו סלט סטייק בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. זורקים את הסלרי, 1 כפית שמן זית, ומלח ופלפל לפי הטעם על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף; צולים עד מכרז, כ 20 דקות.
לטאטא את המיונז, 2 כפיות שמן זית, מיץ לימון, דבש, רוטב חם 1 כף מים בקערה גדולה.
מוסיפים את הסלרי הקלוי וזורקים.
מוסיפים את החסה ואת גרגיר הנחלים אבל לא לזרוק.
מחממים מחבת גריל גדולה או מחבת ברזל יצוק על חום גבוה. לשפשף את הסטייק עם הנותרים 1 כפית שמן זית ועונה עם מלח ופלפל. כאשר המחבת חמה מאוד, מוסיפים את הסטייק ומבשלים, ללא הפרעה, על 3 עד 4 דקות לכל צד עבור מדיום רייר.
מוסיפים את הבצל הירוק למחבת ומבשלים עד חרוך, כ 2 דקות לכל צד.
פורסים את הסטייק כנגד התבואה, משליכים את הממברנה הקשה שעוברת במרכז.
מוסיפים את הסטייק והעגבניות לקערה עם הסלט וזורקים למעיל. לחלק בין הצלחות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו לורילאי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 25 דולר.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.