קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות44
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט סטייק בגריל עם אפרסקים טקסס, אגוזי פקאן ולימונים

סלט סטייק בגריל עם אפרסקים טקסס, אגוזי פקאן ולימונים
סלט סטייק בגריל עם אפרסקים טקסס, אגוזי פקאן ולימונים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך כמון טחון, קינמון טחון, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו סלט תרד עם אפרסקים ופקאנים, סלט עוף צלוי עם אפרסקים, גבינת עיזים ופקאנים, ו פקאנים מסוכרים: מסורת טקסס (מתכונים דומים).

הוראות

1
להניח את הסטייק על מגש גדול או חתיכת פלסטיק לעטוף ולשפשף את שני הצדדים עם אבקת צ 'ילי אנצ' ו. להשרות במשך 1 שעה, כך הטעמים יכולים לחדור את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות Hunt's®-ללא תוספת מלח
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
בינתיים, מניחים מחבת גריל גדולה על 2 מבערים מעל חום בינוני גבוה או מחממים גז חיצוני או ברביקיו פחם ולקבל את זה חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
3
מברישים את הסורגים בשמן כדי למנוע מהמזון להידבק. לשפשף את האפרסקים עם שמן העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
שים את האפרסקים לחתוך בצד למטה על הגריל ומבשלים 5 עד 8 דקות, עד הבשר מתרכך מעט caramelizes. הפוך אותם עם מלקחיים וגריל את הצד השני במשך 3 דקות כדי charar את העור; להסיר מגש. גריל את פרוסות הסיד במשך 2 דקות בכל צד עד חרוך מעט.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת לייםפרוסת ליים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
לגרד את אבקת צ ' ילי עודף על פני השטח של הסטייק אז זה לא לשרוף על הגריל. לשפשף את הסטייק עם שמן העונה שני הצדדים עם מלח ופלפל. גריל סטייק על החלק החם ביותר של ברביקיו במשך 4 דקות לכל צד, עד חרוך היטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
חותכים את הבשר על פני התבואה באלכסון.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
כדי לשרת: לשים את הירקות על מגש ולסדר את החצאים אפרסק, פרוסות לימון, סטייק על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת לייםפרוסת ליים
ירוקירוק
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
9
מפזרים את הפקאן ומטפטפים את הסלט בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
10
אבקת צ 'ילי תוצרת בית זה יוסיף עומק מעושן צ' ילי כמו לשפשף יבש עבור סטייקים. טוסט חתיכות אנצ 'ו צ' ילה על אש נמוכה במחבת יבשה עד ריחני, רועד את המחבת כך שהם לא צורבים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
שים את הצ ' ילי במעבד מזון מיני ודופק לאבקה.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
12
הוסף את שאר החומרים ואת באז שוב לשלב.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו מדלנה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.