סלט סטייק בגריל עם אפרסקים טקסס, אגוזי פקאן ולימונים
סלט סטייק בגריל עם אפרסקים טקסס, אגוזי פקאן ולימונים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 10 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך כמון טחון, קינמון טחון, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו סלט תרד עם אפרסקים ופקאנים, סלט עוף צלוי עם אפרסקים, גבינת עיזים ופקאנים, ו פקאנים מסוכרים: מסורת טקסס (מתכונים דומים).
הוראות
להניח את הסטייק על מגש גדול או חתיכת פלסטיק לעטוף ולשפשף את שני הצדדים עם אבקת צ 'ילי אנצ' ו. להשרות במשך 1 שעה, כך הטעמים יכולים לחדור את הבשר.
בינתיים, מניחים מחבת גריל גדולה על 2 מבערים מעל חום בינוני גבוה או מחממים גז חיצוני או ברביקיו פחם ולקבל את זה חם מאוד.
מברישים את הסורגים בשמן כדי למנוע מהמזון להידבק. לשפשף את האפרסקים עם שמן העונה עם מלח ופלפל.
שים את האפרסקים לחתוך בצד למטה על הגריל ומבשלים 5 עד 8 דקות, עד הבשר מתרכך מעט caramelizes. הפוך אותם עם מלקחיים וגריל את הצד השני במשך 3 דקות כדי charar את העור; להסיר מגש. גריל את פרוסות הסיד במשך 2 דקות בכל צד עד חרוך מעט.
לגרד את אבקת צ ' ילי עודף על פני השטח של הסטייק אז זה לא לשרוף על הגריל. לשפשף את הסטייק עם שמן העונה שני הצדדים עם מלח ופלפל. גריל סטייק על החלק החם ביותר של ברביקיו במשך 4 דקות לכל צד, עד חרוך היטב.
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
חותכים את הבשר על פני התבואה באלכסון.
כדי לשרת: לשים את הירקות על מגש ולסדר את החצאים אפרסק, פרוסות לימון, סטייק על גבי.
מפזרים את הפקאן ומטפטפים את הסלט בשמן זית.
אבקת צ 'ילי תוצרת בית זה יוסיף עומק מעושן צ' ילי כמו לשפשף יבש עבור סטייקים. טוסט חתיכות אנצ 'ו צ' ילה על אש נמוכה במחבת יבשה עד ריחני, רועד את המחבת כך שהם לא צורבים.
שים את הצ ' ילי במעבד מזון מיני ודופק לאבקה.
הוסף את שאר החומרים ואת באז שוב לשלב.