סלט סטייק בגריל עם פירות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 419 קלוריות. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם בצל, שמן זית, מיץ ליים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בפלפל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 90%. ציון זה מרהיב. נסו סטייק חצאית בגריל עם סלסת פירות, סטייק אבלון בגריל ושיפודי פירות, ו סלט סטייק פורטובלו בגריל עם אבוקדו, ליים ותירס בגריל עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים 3 כפות מרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את הסטייק. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עד 2 שעות. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מסננים וזורקים את המרינדה. סטייק גריל, מכוסה, על אש בינונית במשך 5-7 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ניתנים לזיהוי; בינוני, 160 ניתנים לניתוק; כל הכבוד, 170 ניתנים לניתוק).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מניחים לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.
5
מחלקים את הרומיין, המנגו, הג ' יקמה, הבצל והסטייק בין שתי צלחות הגשה. מערבבים דבש למרינדה שמורה; מזלפים מעל סלטים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
Jicama
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סטייק בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. רוח הרפאים פינס סונומה קאונטי מונטריי קאונטי פינו נואר עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.