סלט סטייק בגריל רוזמרין-דיז'ון
סלט סטייק בגריל רוזמרין דיז'ון עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 308 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם סטייק צלע, פלפל, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 16 דקות. וזה נהדר. נסו סלט סטייק בגריל רוזמרין-דיז'ון, סלט סטייק בגריל עם ויניגרט Dijon, ו סטייק בגריל וסלט פטריות במכרז עם ויניגרט Dijon (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בשקית פלסטיק גדולה, כבדה חובה zip-top.
מוסיפים סטייק ושקית חותם, פונים למעיל. מקררים 6 שעות או לילה.
מחממים גריל גבוה (450 עד 600).
הסר סטייק מן המרינדה, השלכת המרינדה. סטייק יבש עם מגבות נייר, ומפזרים מלח ופלפל. גריל, על מתלה גריל משומן, 6 דקות בכל צד (עבור בינוני נדיר) או במידה הרצויה של doneness.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך לפרוסות דקות.
לזרוק תרד עם 1/4 כוס דיז ' ון-רוטב רוזמרין, ולחלק בין 4 צלחות סלט.
מניחים פרוסות סטייק על צלחות, העליון עם גבינה כחולה מתפוררת.
מגישים עם פרוסות בגט בגריל ורוטב שנותר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.