סלט סטייק חם עם רוטב מרינרה
צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית ידידותית? סלט סטייק חם עם רוטב מרינרה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 772 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. אם יש לך תינוק ארוגולה, גבינת מוצרלה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו אספרגוס חם, Gorgonzola & סלט סטייק, סטייק חם וסלט גבינה כחולה, ו סטייק קולב עם סלט בולגור חם (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף סטייקים עם שמן זית ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. הכן גריל פחם או גז לחום גבוה מאוד (600; אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק 2 עד 4 שניות). בעוד גריל מתחמם, מחממים סבכת בישול לפחות 10 דקות.
בינתיים, חם 4 צלחות ארוחת ערב. שים מרינרה בסיר קטן ומערבבים על חום בינוני גבוה עד רותח, על 3 דקות; לשמור על חום.
סטייקים גריל, מתהפך פעם אחת, עד נדיר במרכז (לחתוך כדי לבדוק; בשר ימשיך לבשל לאחר יורד הגריל), 2 עד 3 דקות עבור נדיר בינוני. סטייקים חצאית אולי צריך 2 עד 3 דקות יותר מאשר סטייקים ניו יורק. תרימו סטייקים למגש.
במהירות כף מרינרה מעל מרכז כל צלחת. הגדר סטייקים על מרינרה, לארגן פרוסות מוצרלה על סטייקים, ותל arugula על גבינה.
יוצקים מיצי בשר ממגש על סלטים אם אתה רוצה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.