קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות18
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט סטייק צ'יפוטלה

סלט סטייק צ'יפוטלה
סלט סטייק צ'יפוטלה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1717 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 174 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, אורגנו, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. מתכונים דומים: סלט סטייק צ'יפוטלה, סלט קינואה שעועית שחורה עם סטייק צ'יפוטלה, ו צ'יפוטלה שפשף שומה טאקו סטייק עם קרם צ' יפוטלה וגואקמולי.

הוראות

1
רוטב: במעבד מזון או בבלנדר, לשלב מיונז עם צ ' יפוטלים משומרים. להתמזג עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2
מעבירים למכל נפרד ומאחסנים במקרר. מרינדה: בקערה נפרדת, מערבבים שמן זית, רוטב ווסטרשייר, כמון, אורגנו, דבש ורוטב אדובו שמור.
מרכיבים שתצטרך
3
להקציף לשלב.
4
יוצקים מרינדה מעל סטייק צלע, ציפוי שני הצדדים. לכסות ולשרות במקרר במשך שעתיים לפחות.
מרכיבים שתצטרך
5
תוציא סטייק מהמקרר. גריל מעל חום גבוה, רק על 1 1/2 עד 2 דקות לכל צד עד נדיר / בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מהחום ולאפשר בשר לנוח כמה דקות. פורסים שלבקת חוגרת דקה מאוד של בשר באלכסון קיצוני. סלט ירקות על כל צלחת. לעטוף רצועות של סטייק חם על הצדדים של הירוקים, כך שהם מדורגים כלפי מטה.
מרכיבים שתצטרך
7
להניח פרוסות עגבניות ומלפפון בצד אחד של הצלחת, ומניחים פרוסות בצל אדום על גבי.
מרכיבים שתצטרך
8
לטפטף את כל הסלט עם רוטב צ ' יפוטלה. הבשר החם על סלט מגניב, בשילוב עם רוטב טעים ומתובל, הוא מחוץ לעולם הזה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.