סלט סינר קנטאקי עם עגבניות ירוקות מטוגנות
סלט קנטאקי ביב עם עגבניות ירוקות מטוגנות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך חסה, כמון טחון, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. נסו סלט סינר קנטאקי עם עגבניות ירוקות מטוגנות, סלט חסה ביב קנטאקי עם ויניגרט בורבון, ו סלט ביב עם רוטב אלילה בזיל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד הראשון 5 מרכיבים בקערה עד חלקה; לטבול פרוסות עגבניות באופן שווה בבלילה.
יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ ' למחבת כבדה גדולה. פרוסות עגבניות מטוגנות, בקבוצות, בשמן חם על אש בינונית גבוהה 4 דקות בכל צד או עד פרוסות זהובות.
מסדרים חסה באופן שווה על 6 צלחות; העליון כל אחד עם 2 פרוסות עגבניות.
מפזרים באופן שווה עם אגוזי מלך; טפטוף עם ויניגרט עלה.
* עבור עגבניות פריכות במיוחד, לטבול בבלילה פעמיים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הכרמים Bully Hill יבש Riesling עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![כרמי בולי היל ריזלינג יבשים]()
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים